PPL
PPL - Premium Partner Leads

Här bygger vi din epostdatabas. En mycket aktiv användare med garanterad aktiv och riktigt epostadress.

 

 

Varumärkeskännedom - 'Brand Awareness'

Ditt varumärke exponeras för din målgrupp under 3-5 minuter! Vi varumärkes- stämplar vår PPL så den blir Er.

 

LEAD GENERERING

 

 

Vi kan leverera rätt leads i realtid för snabb återkoppling.

 

​Engarade mottagare inom rätt segment som är aktivt intresserad av er produkt, vara eller tjänst. Vi använder oss dels av egen databas där vi tex vet vilket bilmärke de använder eller önskar, antal personer i hushållet, när avtal tar slut, hur de bor. Dels kan vi använda våra ansluta partners för ytterligare leverans. Vi kan generera avslut direkt och vi kan leverera information om era nya kunder till ert call center eller för utskick via DM. Vi har även eget call center där vi snabbt kan få avslut på den väl segmenterade och intresserade användaren.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
SURVEY
Survey

I en tävlingsform får vi opt-in genom ständigt förnyade kampanjer. Här är vikt fäst vid kvantitet och långsiktighet. 

 

 

Matchning

All kundinfo matchas i realtid med vår och er databas så att inga dubletter samlas in. Vilket självfallet sparar en hel del tid.

 
 
Stand Alone Email

Vi sänder ut ert stand alone email till våra databaser B2C i hela Europa. Vi kan anpassa er copy för att få avslut direkt. Vi hjälper er och stöder er i kampanjskapanet. Ni känner er produkt, tjänst eller service bäst, vi hjälper er att anpassa budskapet så att det passar epost.

 

 

 
STAND ALONE @
 
 
CPL CPA

Vi kan nå avslut för er kampanj direkt i våra frågemallar. Vi kan tex sälja en produkt, antal produkter/tillval. Villkor accepteras och vi samlar in all information ni behöver för att skapa en faktiskt kund till er produkt, tjänst eller service.

 

 

 
CPL CPA
 

Vi segmenterar rätt

 

Engagerad Mottagare

 

Top Notch Helt Enkelt

 
 
© Copyright 2014 Swing Media AB